Barebone Bundle AMD A4 4000 Mid Tower

24,500 L
  • Baredone Bundle
  • AMD A4 Series A4-4000 Processor
  • ASRock AMD FM2A75M
  • 2GB DDR3 1333Mhz Memory Ram
  • Cases Hantol Micro ATX Tower
  • Psu 500W ATX Power Supply

2 in stock

SKU: MBB-AMD-A4-4000

Categories:

Barebone Bundle AMD A4 4000 Mid Tower

Processor

DescriptionAMD A4 Series A4-4000 Processor

 

Memory

Description2GB DDR3 1333MHz Memory

 

Case

DescriptionHantol Micro ATX Tower
ColourBlack

 

Power Supply

Description 500Watt Power supply
Wattage / Rating500Watt

 

Motherboard

Description ASRock AMD FM2A75M Motherboard
SocketFM2

 

 

Barebone Bundle AMD A4 4000 Mid Tower

Barebone Bundle AMD A4 4000 Mid Tower, është një  sistem që  përbëhet nga: Hantol Micro ATX Tower, Power Supply 500W, Memory ram 2GB DDR3 1333Mhz, Motherboard ASRock AMD FM2A75M, Processor AMD A4 Series A4-4000. Nuk ka në sistem hard disk dhe DVD-RW Optical Drive.

Në rastë se ju keni një kompjuter jo aktiv dhe doni të perdorni pjeset qe keni, ose keni një Hard-Disk ose SSD tuajin, me blerjen e kësaj pakete zgjidhni problemin tuaj. Vendosni Hard-diskun ose SSD e kompjuterit tuaj tek kjo paketë, DVD-RW Optical Drive nuk është e nevojshme mund ta formatoni dhe me USB Memory Sticks dhe ju do te keni nje kompjuter te ri. Te gjitha pjesët e përmendura në fillim, janë të montuara në sistem. Të vecuar keni fishin që do vendosni Hard-Diskun  ose SSD dhe fishin  e DVD-RW Optical Drive.Brenda në kuti ndodhen edhe vidat e montimit.

 

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa Falas

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

 Për të parë te gjitha Barebone Bundle AMD Mid Tower at Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight10 kg
Brand

Oktouest

Socket

AMD Socket FM2+

Tipi memorjes

DDR3

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Barebone Bundle AMD A4 4000 Mid Tower”