AUDIO CABLE SBOX 3.5mm 3.5mm M/M 2m

300 L

Kabllo AUDIO SBOX 3 , 5 mm -> 2 x RCA M / M , m . Diametri i jashtëm: 2,6 x5, 2 mm . Gjatësia e kabllit : 2 milion . Lidhës: Priza çeliku nikeli. Ngjyra: Këllëf i zi PVC

5 in stock

SKU: AUDIO CABLE 3.5mm

Categories:

AUDIO CABLE SBOX 3.5mm 3.5mm M/M 2m

Kabllo AUDIO SBOX 3 , 5 mm -> 2 x RCA M / M , m . Diametri i jashtëm: 2,6 x5, 2 mm . Gjatësia e kabllit : 2 milion . Lidhës: Priza çeliku nikeli. Ngjyra: Këllëf i zi PVC

Këtë produkt mund ta blini online ose në dyqanin tonë. Për më shumë informacion rreth blerjes dhe dërgesës jua kemi dhënë me poshtë.Gjithashtu mund të gjeni dhe shumë informacine per cdo produkt që doni të blini.

 

   AUDIO CABLE SBOX 3.5mm 3.5mm M/M 2m  

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

Ask us for this product to our facebook chat Here

Brand

SBOX

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AUDIO CABLE SBOX 3.5mm 3.5mm M/M 2m”