AMD Ryzen 3 1200 kompjuter processor

9,500 L 21%
 • Socket: AM4
 • Cores/Threads: 4C/4T
 • Clock: 3.1GHz
 • Turbo: 3.4GHz
 • Cache: 2MB L2 + 8MB L3
 • Max TDP: 65W
 • CMOS Technology: 14nm
 • Package: BOX. Wraith Fan included

6 in stock

SKU: RYZEN 3 1200

Categories:

 • Socket: AM4
 • Cores/Threads: 4C/4T
 • Clock: 3.1GHz
 • Turbo: 3.4GHz
 • Cache: 2MB L2 + 8MB L3
 • Max TDP: 65W
 • CMOS Technology: 14nm
 • Package: BOX. Wraith Fan included

AMD Ryzen 3 1200 kompjuter processor me 4 bërthama për lojëra të performancës dhe përpunim, Me një arkitekturë të re, të vërtetë të vërtetë, quad thelbësore, procesorët AMD Ryzen 3 sigurojnë përgjegjshmërinë dhe performancën që do të prisni nga një kompjuter shumë i çmueshëm.

Procesorë me 4 bërthama  për lojëra dhe përpunim të performancës, Me një arkitekturë të re, të vërtetë, të vërtetë quad-bazë, AMD Ryzen 3 1200 Quad-Core Processor sigurojnë përgjegjshmërinë dhe performancën që do të prisnit nga një PC shumë më i çmueshëm.

Mbështetje Windows 10 64 Bit Edition RHEL x86 64 Bit Mbështetja e Sistemit Operativ (OS) të Ubuntu x86 64 Bit * do të ndryshojë nga prodhuesi.

 • 3.4 GHz Precision Boost (up to 3.45 GHz with XFR)
 • True quad core, unlocked CPU architecture
 • A future proof, VR Ready platform; Includes AMD Wraith Stealth cooler
 • Supported technologies are zen core architecture, amd sensemi technology, avx2, fma3
 • Maximum system memory speed is 2667mhz; Large 10MB total cache

 

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa Falas

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në Link

Për të parë te gjithe Procesoret intel at Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight0.9 kg
Brand

AMD

Socket

AMD Socket AM4

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AMD Ryzen 3 1200 kompjuter processor”