Adaptor audio 3.5mm male – 2x 3.5mm female

400 L

CTIA standard i rrjedhshëm
Lidhni një kufje të pajisur me kufje të veçantë dhe priza mikrofoni në portin audio në Playstation 4, Smartphone, Notebook, Nintendo Switch dhe të gjitha pajisjet e tjera me 4 pin lidhës audio
Inputi: 1 x 3.5 mm Mashkull
Prodhimi: 2 x 3.5 mm Femër
Lidhës i kuq: Mikrofoni
Lidhës jeshil: kufje
Priza të praruara prej ari
Përçuesit e bakrit
Gjatësia e kabllove: 0.2m

11 in stock

SKU: WS-354P-2X35

Categories:

Adaptor audio 3.5mm male – 2x 3.5mm female

SKUCAB-L17574
ClassificationSplitter/Switch/HUB
TypeAudio
ApplicationAudio
Connector A3.5mm Jack (Male)
ColourBlack
  • Përshkrim i shkurtër:

Përshtatës 3,5 mm x2 F. 3Pin -> 3,5 mm M. 4Pin
Bashkangjit kufjen tuaj me
2x 3.5 mm konektor / 3pin në fletoren tuaj
Lidhësa: të praruar prej ari
Konektori 1: 3,5 mm mashkull me 4 pole
Konektor 2: 3,5 mm femra (mikrofon dhe kufje)
Gjatësia 20 cm
Ngjyra kabllo: E zezë

Në Oktouest Kompjuter Store në Shqipëri do të gjeni adaptor audio 3.5mm male – 2x 3.5mm female  në cmim okazion!

Adaptor audio 3.5mm male – 2x 3.5mm female, ky lloj përshtatës kabell është të lidhni një kufje të pajisur me kufje të veçantë dhe priza mikrofoni në portin audio në Playstation 4, Smartphone, Notebook, Nintendo Switch dhe të gjitha pajisjet e tjera me 4 pin lidhës audio.Këtë produkt mund ta blini online ose në dyqanin tonë. Për më shumë informacion rreth blerjes dhe dërgesës jua kemi dhënë me poshtë.Gjithashtu mund të gjeni dhe shumë informacine per cdo produkt që doni të blini.

 

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight0.2 kg
Brand

Shark

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Adaptor audio 3.5mm male – 2x 3.5mm female”