Κabell SATA internal 7-PIN/7-PIN, RED, 0.2M

200 L

Kabell internal SATA me cilësi të lartë për lidhjen hard dijeve te brendshëm, DVD, regjistrues Blu-Ray etj. Lidhet me dalje SATA 2.0. Maksimuni i normës së transferimit është 3GB / s

26 in stock

SKU: SATADATA

Categories:

Κabell  SATA internal 7-pin/7-pin, Red, 0.2m
Dalja 2 : SATA 7pin
Gjatësia : 0.20m
Dalja 1 : SATA 7pin

 

Kabell  SATA internal  me cilësi të lartë për lidhjen hard dijeve te brendshëm, DVD, regjistrues Blu-Ray etj. Lidhet me dalje SATA 2.0. Maksimuni i normës së transferimit është 3GB / s. Kabelli është elastike dhe i hollë që ndihmon të vendoset lehtë dhe përmirëson kushtet e ftohjes brenda kompjuterit.

Κabell SATA 7-PIN/7-PIN, RED, 0.2M

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

Për më shumë informacion për kabell sata klikoni në  Link

Weight0.4 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Κabell SATA internal 7-PIN/7-PIN, RED, 0.2M”