WIRELESS NETWORKING

 • IEEE 802.11n compliance
 • Backwards compatible with 802.11b/g
 • Integrates Router, Wireless AP, Repeater, ·2.4GHz, wireless transmit rates up to 150Mbps (1T1R)
 • 1x10/100Mbps LAN Port, 1x10/100Mbps WAN Port
 • 1x5dBi Fixed Antenna
 • WDS Wireless Bridge
 • Built-in firewall, Filtering on IP address, MAC address, Domain name, Applications, etc
 • Supports 64/128-bits WEP, WPA/WPA2 Encryption
 • Wireless AC3150 me dy bandë (2,167 Mbps në 5 GHz + 1,000 Mbps në 2.4 GHz)
 • 802.11ac Wave 2 me MU-MIMO dhe Smart SmartBeam AC të përparuar
 • SmartConnect lidh pajisjet me bandën optimale
 • Gigabit WAN dhe 4 x Gigabit LAN
 • 1 x USB 3.0 port për ndarjen e mediave
 • Një port LAN 10 / 100BASE-TX Ethernet
 • Wireless: WLAN 802.11b / g / n
 • Shkalla e transferimit deri në 300 Mbps (2.4 GHz)
 • Me 7 mënyra të ndryshme operimi, të konfigurueshme për aplikacione të ndryshme wireless
 • Kriptimi WEP 64/128-bit, WPA / WPA2 dhe WPS për të mbrojtur rrjetin tuaj dhe të dhënat celulare
Ruteri DWR-116 Wireless N300 Multi-WAN i D-Link ju lejon të ndani internetin celular të shpejtë 4G LTE / 3G, si dhe përkrahje të njëkohshme të Internetit me celular dhe fiks në internet, për t'ju dhënë internet më të shpejtë dhe të sigurt.
 • Wireless AC1750 me dy bandë (1.300 Mbps në 5 GHz + 450 Mbps në 2.4 GHz)
 • 802.11ac me MIMO
 • Gigabit WAN dhe 4 x Gigabit LAN
 • Modaliteti opsional i zgjatësit Wi-Fi
 • Madhësia e vogël dhe dizajni kompakt
 • Shpejtësia pa tela deri në 300Mbps
 • Antena MIMO për forcë më të fortë të sinjalit
 • Instalim pa tela me CD të Drives
 • Mbështetni mënyrat e sigurimit pa tel 64/128-bit WEP, dhe WPA2
 
 • IEEE 802.11b/g/n
 • Up to 150Mbps Wireless Data Rates
 • 2.4 GHz - 2.4835 GHz
   
 • Netis WF2411E është një pajisje e kombinuar me tel dhe wireless për aplikimet e rrjetit SOHO. Compatibleshtë në përputhje me pajisjet 802.11b / g / n dhe siguron shpejtësinë e transferimit pa tel deri në 150Mbps, duke ofruar një performancë më të mirë në shfletimin në internet, dërgimin e postave elektronike dhe ndarjen e skedarëve. Ai gjithashtu mbështet mënyra pa tela duke përfshirë AP, WDS, AP + WDS, Repeater, Client, për të zgjeruar lehtë rrjetin tuaj pa tel.
Routeri netis WF2419E ofron shpejtësi të lartë 300Mbps për të lidhur kompjuterët tuaj, smartphone, kamera pa tel dhe pajisje të tjera Wi-Fi. Bashkuar me dy antena me përfitim të lartë 5dBi, siguron një mbulim më të mirë pa tel dhe ju lejon të shijoni lirinë pa tel kudo rreth shtëpisë tuaj, ideale për shkarkim më të shpejtë, thirrje në Internet dhe transmetim të videos HD.
 • Shpejtësia pa tel N deri në 300Mbps e bën atë ideal për transmetimin e videove, lojrave në internet dhe thirrjeve në internet
 • Teknologjia MIMO me forcë më të fortë të depërtimit të sinjalit, mbulim më të gjerë pa tel, duke siguruar performancë më të mirë dhe stabilitet
 • Vendosni me lehtësi një lidhje wireless shumë të sigurt me WPS ™ (Konfigurimi i Mbrojtur Wi-Fi)
 • Shkalla e transmetimit pa tel deri në 150Mbps
 • Ofron ndërfaqe PCI Express
 • Lidhje e përparuar e sigurt me kriptimin WPA / WPA2
 • Shërbimi i paketuar mundëson menaxhim të lehtë)
Me teknologjinë e përparuar të Amplifikatorëve të Fuqisë së Lartë dhe Amplifikatorin e Zhurmës së Ulët, N AP pa tel 300Mbps siguron mbulim të fuqishëm Wi-Fi që depërton lehtësisht në mure dhe pengesa Wi-Fi për të siguruar mbulim Wi-Fi në zona të vështira për t'u arritur. Me butonin Turbo, ju lehtë mund të përmirësoni fuqinë e sinjalit për ruterin. Duke shtypur butonin Turbo për 1 sekondë, LED Turbo do të kthehet nga blu në të kuqe, atëherë WF2220 do të punojë në modalitetin e fuqisë së lartë për të rritur sinjalin në intervalin maksimal.