NETWORKING ACCESORIES

Netis AV600 Powerline 300Mbps kit 2pcs, kthen instalimin tuaj elektrik ekzistues në një rrjet me shpejtësi të lartë pa tela shtesë ose duke shpuar në mur. Përshtatësit nuk kërkojnë konfigurim. Thjesht futni adaptorët tuaj në prizat tuaja të energjisë dhe mund të krijoni një rrjet në një çast.

Tenda 5-port Ethernet Switch S105

Original price was: 1,700 L.Current price is: 1,500 L. 12%
 • Complies with IEEE802.3 10Base-T and IEEE802.3u
 • 100Base-TX Fast Ethernet standards
 • Supports Auto MDI/MDIX
 • Supports NWAY auto-negotiation function
 • Integrates 2K MAC address table
 • Supports MAC address studying/aging automatically
 • IEEE 802.3, IEEE 802.3u, IEEE 802.3x
 • 5*10/100M auto-negotiation RJ45 ports (Auto MDI/MDIX)
 • CDMA/CD Access Control
 • Energy Saving
 • Ultra Fast: Adapter PCIe 10/100 / 1000Mbps azhurnoj shpejtësinë tuaj të Ethernet në Gigabit
 • Automatizimi: Zgjohuni në LAN duke mbështetur negociatat automatike dhe automatik MDI / MDIX
 • Mbështet: IEEE802.3x Kontrolli i rrjedhës për modalitetin e plotë dupleks dhe shtypjen prapa për modalitetin gjysmë të dyfishtë; Porti 4k Bytes: 1x 10/100 / 1000Mbps RJ45 Media Media Përputhshmëria: Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista, XP