PROCESSORS – CPU

Bëni një përzgjedhje të gjerë të processors-cpu nga Intel dhe AMD.Oktouest ofron çmimet më të mira, transportin e shpejtë.

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

PROCESSORS - CPU

 • Socket: FM2
 • Cores: 2
 • Clock: 3.2-3.4GHz
 • Cache: 1MB
 • GPU: Radeon HD7480D
 • Max TDP: 65W
 • CMOS Technology: 32nm
 • Package: BOX. Fan included
 • Socket: FM2
 • Cores: 2
 • Clock: 3.4-3.6GHz
 • Cache: 1MB
 • GPU: Radeon HD7480D. GPU Clock: 724MHz
 • Max TDP: 65W
 • CMOS Technology: 32nm
 • Package: BOX. Fan included
 • Socket: AM4
 • Cores/Threads: 4C/4T
 • Clock: 3.1GHz
 • Turbo: 3.4GHz
 • Cache: 2MB L2 + 8MB L3
 • Max TDP: 65W
 • CMOS Technology: 14nm
 • Package: BOX. Wraith Fan included
 • Socket: AM4
 • CPU Cores: 4
 • CPU Threads: 4
 • CPU Clock: 3.7 GHz (max)/ 3.5 GHz (base)
 • Memory Support: DDR4 Dual Channel up to 2933MHz
 • Cache: 2MB L2 / 4MB L3
 • GPU Cores: 8
 • GPU Type: Radeon Vega 8 Processor Graphics. Support DirectX 12
 • GPU Clock: 1100MHz
 • PCI-E version: PCI-e 3.0
 • Max TDP: 65W
 • CMOs Technology: 14nm
 • Code Name: Raven Ridge
 • Package: BOX. Wraith Stealth Cooler included
 • Socket: AM4
 • CPU Cores: 4
 • CPU Threads: 8
 • CPU Clock: 3.9 GHz (max)/ 3.6 GHz (base)
 • Memory Support: DDR4 Dual Channel up to 2933MHz
 • Cache: 2MB L2 / 4MB L3
 • GPU Cores: 11
 • GPU Type: Radeon Vega 11 Processor Graphics. Support DirectX 12
 • GPU Clock: 1250MHz
 • PCI-E version: PCI-e 3.0
 • Max TDP: 65W
 • CMOS Technology: 14nm
 • Code Name: Raven Ridge
 • Package: BOX. Wraith Stealth Cooler included
 • Socket: AM4
 • Cores/Threads: 6C/12T
 • Clock: 3.4GHz
 • Turbo: 3.9GHz
 • Cache: 3MB L2 + 16MB L3
 • Max Memory Speed: 2933MHz
 • Max TDP: 65W
 • CMOS Technology: 12nm
 • Special: AMD StoreMI Technology, AMD SenseMI Technology, AMD RyzenTM Master Utility
 • Package: BOX. Wraith Stealth Fan
 • AMD SenseMI Technology
 • Socket AM4
 • Max Turbo Frequency 3.7 GHz
 • 16MB L3 Cache
 • 4MB L2 Cache
 • DDR4 Support
 • Unlocked Processor
 • Thermal Design Power 65W
 • AMD Wraith Spire LED Cooler Included
 • Garanton që nxehtësia e gjeneruar nga CPU ose GPU shpërndahet në mënyrë efikase.
 • Në dallim nga kompleksi termik metalik dhe silikoni, MX-4 nuk bën kompromis me kalimin e kohës.
 • Me një qëndrueshmëri ideale, MX-4 është shumë i lehtë për t’u përdorur, madje edhe për fillestarët.
 • Formula, MX-4 garanton zhdukjen e jashtëzakonshme të nxehtësisë nga komponentët dhe mbështet
 • stabilitetin e nevojshëm për të shtyrë sistemin tuaj në kufirin e tij.
 • Përbëhet nga mikro grimca karboni që çojnë në një përçueshmëri termike jashtëzakonisht të lartë.
Color: Gold Specific Gravity: 2.4 Thermal Conductivity: >3.5 W/m-K Volume Resistivity: 1.0E+10 ohm-cm Thermal Impedance: <0.190 degree Celsius-in2/W Volume: 1.5 ml
 • TECHNICAL DETAILS
 • Thermal conductivity: 4.5 W / mK
 • Thermal resistance: 0.185 C / W
 • Specific gravity: 2,5
 • Quantity 1
 • Socket: LGA1151
 • Cores/Threads: 6C/6T
 • Clock: 3.60GHz
 • Max Turbo Clock: 4.30GHz
 • Cache: 9MB
 • GPU: Intel HD Graphics
 • Max TDP: 95W
 • Bus Speed: 8 GT/s DMI3
 • Lithography: 14nm
 • Package: BOX. Fan included
 • Socket: LGA1155
 • Cores/Threads: 2C/2T
 • Clock: 2.70GHz
 • Cache: 2MB
 • GPU: Intel HD
 • Graphics Max TDP: 55W
 • Lithography: 22nm
 • Package: BOX. Fan included