ALL ADAPTERS

Në dyqanin Oktouest Kompjuter Store në Shqipëri do të gjeni Adapters pershtates në cmim okazion !

Për të gjetur numrin e kërkuar të Adapterve si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 që të  informoheni .

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda në Tiranë

Adapters

Adapteri HDMI Female në DVI Male ka një lidhës HDMI (Femër) nga njëra anë dhe një lidhës DVI (Mashkull)   nga ana tjetër, në mënyrë që të mund ta lidhni atë në slotin e kartës tuaj grafike, daljen video të laptopit tuaj, madje dhe TV-në tuaj .
ADAPTER  HDMI -> MICRO HDMI F/M HDMI -> MICRO HDMI F/M Connectors: Gold plated
100% markë e re dhe Performanca e testuar • Ngjyra: E bardha • Përshtatës VGA femër në DVI mashkull • Gold Plated Plug Connectors
  • 100% markë e re dhe Performanca e testuar • Ngjyra: E bardha • Përshtatës VGA mashkull në DVI femër • Gold Plated Plug Connectors
HDMI-DVI-2 Kabllo SBOX, HDMI – DVI, M/M
HDMI M – DVI (24 + 1) M
Rezolucioni: 1920 x 1080 pikselë
Diametri i jashtëm i kabllos [mm]: 6
Gjatësia e kabllos [m]: 2
Lidhësit: 24K të veshur me ar.
AWG: 30