Mirësevini në Oktouest store

Mirësevini në Oktouest store: Oktouest është themeluar ne Tiranë, më 26/09/2013, me Nipt -L32126022U, certifikatë marke numër 15413. Objektivi kryesor i jonë, është futja dhe shpërndarja e kompjuterëve në tregun Shqiptar dhe jashtë vendit. Në vitin 2014, kompania është rindërtuar me shumë dinamikë në tregun elektronik me një dyqan online, shumë modern dhe funksional. Mirësevini në Oktouest store: Produktet tona kryesore perfshijnë: Cases / Motherboard /Computers / Processors / Hard Drive / Memory Ram / Graphic Card / Power Supplies / Keyboards etj.Ne kemi një manaxhim të standarteve ndërkombëtare dhe një kontroll të rreptë të cilësisë,cmime konkuruese,  shërbim te shpejtë të konsumatorëve,të cilët kanë fituar një reputacion të lartë dhe na kanë bërë një furnizues të besueshëm për klientët, në mbarë botën,

ADRESA

Rruga Nacionale Tirane, Rruga e Dajtit, Pallati Noku shpk Kati 4 ap 33 Tirane AL, 1001, Albania

ORIENTIMI

Duke qenë vetëm pak minuta nga qendra, per të ardhur tek ne ka linja të mjaftueshme që bëjnë rrugën e Dajtit. Jemi vetëm 10 minuta me këmbë nga stacioni i Kinostudios Linzë. Ne kemi nje dyqan të mrekullueshëm dhe një ambjent  të madh. Kemi nje ekspozitë moderne në të cilën do të gjeni produktin që ju dëshironi.Dyqani jonë gjendet në Rrugën Nacionale Tiranë-Dajt, Pallati Noku shpk, Kati 4, Ap. 33 , që ndodhet afër malit Dajt, një vend i përsosur për të marrë një pushim dreke.Duke qenë vetëm pak minuta nga qendra, per të ardhur tek ne ka linja të mjaftueshme që bëjnë rrugën e Dajtit. Jemi vetëm 10 minuta me këmbë nga stacioni i Kinostudios Linzë.     Oktouest Kompjuter Store Banner slider

Be the first to comment “Mirësevini në Oktouest store”